Termékajánló
Termék részletek


Jobb-agyféltekés módszeren alapuló rajztanfolyam

Jobb-agyféltekés módszeren alapuló rajztanfolyam
25 000 Ft
A tanfolyam 2 napos (szombat-vasárnap 9-18-ig)

Helyszín: 1118, Budapest, Törökugrató u. 3.

A tanfolyam ára tartalmazza a szükséges eszközök használatát is.

A tanfolyam során az ebédszünet fél óra, egy megbeszélés szerinti időpontban, de igény szerint bárki, bármikor tarthat pihenőt. A közelben több étkezési lehetőség is van, még vasárnap is! A tanfolyam során megtanuljuk elhagyni a gyerekkorunkban kialakult sémákat (szinte mindenki egyformán rajzol házat, fát, madarat, stb.), az árnyalatok eldolgozását grafittal, valamint fénykép alapján rajzolni (négyzethálós módszerrel). A tanfolyamon egy óriási lökést ad az önbizalomnak, így ezt fokozva lehetőség van arra is, hogy a végén egy saját fényképet rajzolj le.

A csoportban 8-10 fő van egyszerre, ami még pont az ideális határ arra, hogy ne zavarjuk a másikat, de inspirációkat gyűjthessünk.A tanfolyamhoz semmilyen előképzettség nem szükséges. Ha valaki pedig egyáltalán nem lát különbséget az első és a harmadik napon készült rajza között 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalok!

Mégis mit adhat Neked a tanfolyam? Megtanulsz egy teljesen más látásmódot, amit az élet más területén is kamatoztathatsz. Az egészet megtanulod részekre bontani, így sokkal praktikusabban fogsz gondolkozni. Végül, de nem utolsó sorban a legfontosabb, hogy bebizonyítod Önmagadnak, mire vagy képes 2 nap alatt! Ez pedig egy óriási adag önbizalom dózis!

Ha bármi egyéb kérdésed van, bármikor szívesen állok rendelkezésedre! További szép napot kívánok!

Fekete-Vincze Beáta beata.fekete@gmail.com www.facebook.com/ceruzaportrek +36 30 308 74 07
  • Cikkszám
    BA00010
Webáruház készítés