Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
4
0
1
5
1
Blogbejegyzések, érdekességek
2021.03.13 18:34

Mit jelent az online élményfestés?

Mit jelent az "Online élményfestés" és mit jelent a hozzá tartozó "szett"?
- Az ONLINE azt jelenti, hogy a képek megfestéséhez készült videófelvétel interneten keresztül hozzáférhető, így Bárki otthon, a saját tempójában tudja a képet elkészíteni. A felvételeknél törekedtünk arra, hogy mindent pontosan elmagyarázzunk, mutassunk. A felvétel bármikor megállítható, mennyiségi korlátozás nincs rá, így többször is visszanézhető. Tavasszal már óriási sikerrel debütáltak, a visszajelzések egytől-egyig pozitívak voltak. ❤️
- Jelenleg közel 50 kép közül lehet választani, ez folyamatosan bővül. A lista nem korlátozódik csak akril festményekre, hiszen elérhető strukatúrpasztás, akvarell, és JELENLEG CSAK KIZÁRÓLAG NÁLUNK (❗️) kávéval (igen, jól olvastad, KÁVÉval ☕️) festett kép is.
A teljesség igénye nélkül:
- A szett azt jelenti, hogy a dobozokban a festéshez szükséges eszközök megtalálhatóak, így akár az is meg tudja rendelni, aki még csak kacérkodik a festéssel, és nincs hozzá otthon semmi felszerelése, vagy az ajándékozott jár hasonló cipőben, de minden vágya, hogy egyszer kipróbálja.
Ez esetben a TELJES szettet javasoljuk megvásárolni, amihez tartozik: - a felrajzolt, 30x40 cm-es feszített vászon - a festéshez szükséges színű, és elegendő mennyiségű festék - 4 db (nagy, közepes, kicsi és vékony) ecset - a színek keveréséhez szükséges műanyag tál - az elkészítéséhez segítséget nyújtó videó (e-mailben küldjük a linket)
Ára: 7290 F/szett
- Ha esetleg valaki már otthon festegetett és vannak hozzá ecsetei, akkor lehetőség van ECSET NÉLKÜLI szett vásárlására. A szett tartalma az ecsetek kivételével megegyezik a teljes szett tartalmával.
Ára: 6290 Ft/szett
- Akadt arra példa, hogy a Megrendelőnek voltak otthon festékei, de az ecsetkészlete frissítésre szorult, így a megrendelésnél a FESTÉK NÉLKÜLI lehetőséget tudta választani. Ez esetben a teljes szettben felsoroltakból a festéket nem, az összes többit küldjük.
Ára: 6290 Ft/szett
- Előfordul, hogy valakinek nem csak ecsetei vannak otthon, hanem festékek is, ez esetben Nekik az ECSET ÉS FESTÉK NÉLKÜLI szett elérhető. Ez természetesen a felrajzolt vásznat és a felvételt tartalmazza.
Ára: 5290 Ft/szett
- Ha pedig valaki csak a felvételt szeretné megrendelni, akkor számára a VIDEÓ rendelése jelent megoldást.
Ára: 2800 Ft/videó
Ha nem magunknak vásárolnánk, hanem ajándékba szánjuk, több lehetőség is van:
-  Az előzőekben felsorolt tartalmakkal ki kell választani és megrendelni a megfelelő szettet.
- Ajándékutalvány: Az ajándékozott nevére ajándékutalványt állítunk ki, az ajándékozó által megadott értékben (ezt e-mailben küldjük a megrendelőnek, de kérés esetén természetesen postázzuk), majd az ajándékozott saját maga tudja kiválasztani a számára megfelelő képet, képeket és arra beváltani.
- A jelenlegi helyzetben sajnos elképzelhető hogy a családtagok nem tudnak találkozni... ????
Erre az esetre felkészülve tudjuk vállalni, hogy a csomagot adott címre postázzuk, akár személyre szabott üzenetet mellékelve.
Ha ezen kívül bárkinek bármilyen kérdése felmerül, akkor az alábbi elérhetőségeken tudunk bővebb felvilágosítást adni:
☎️: +36 30 30 87 407
E-mail: beata.fekete@gmail.com (preferált)
Webáruházunkban 5000 Ft feletti rendelés esetén a postázás ingyenes.
Bea
Beo-Art Design
 
Webáruház készítés