Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
4
0
1
7
2
Blogbejegyzések, érdekességek
2021.03.16 12:43

DIY- Ruha-, és táskafestés

BEo-Art Design megálmodója és létrehozójaként igyekszem csak olyan termékeket ajánlani, amiket én is kipróbáltam, és esetleg egy-egy munkám során fel is használtam.

Több helyen láttam, és ki is próbáltam, hogy akrillal is lehet pólót festeni, de tény és való, hogy sokkal keményebbre szárad, mintha a ténylegesen erre kifejlesztett textilfestékekkel dolgozunk.

Festhetünk bármit, ami textil, legyen szó pólóról, párnahuzatról, vagy éppen textil táskáról, vagy éppen farmernadrágról. Képzeletünknek semmi nem szabhat határt, pillanatok alatt egyedi dolgokat készíthetünk vele.

Íme néhány példa a saját alkotásaimból.

Pólók:

 

 

Vászontáskák:

 

 

Ez utóbbi ITT megtekintheted, hogy hogy készült.

 

Bónuszként, pedig, ha kifejezetten olyan terméket használsz, ami textil-, és bőr festésre is alkalmas, a megunt bőr, esetleg műbőr táskáidat is feldobhatod, és újra a kedvenced lesz. Én ezzel pont így jártam, csak a festéket szerettem volna kipróbálni, és egy már régóta a szekrény mélyén heverő táskát vettem elő hozzá. Mikor elkészült, tudtam, hogy egyenlőre biztos, hogy nem megy vissza a szekrény mélyére! <3

Itt megtekintheted, hogy hogy készült:

+1 ÖTLET

És bár, ezt akrillal készítettem, mivel maga a maszk sem textil, de vigyünk egy kis vidámságot a mindennapokba, és próbáljuk meg úgy túl élni a jelenlegi helyzetet, így textilfestékkel készíthetjük textilmaszkra is. :)

Ha kedvet kaptál az alkotáshoz, itt szét tudsz nézni.

 

Alkotásra fel! :D

Bea

BEo-Art Design

Webáruház készítés