Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
4
0
1
7
2
Blogbejegyzések, érdekességek
2021.04.18 23:41

Kézzel festett versenyruhák - akrobatikus rock&roll

A hazai akrobatikus rock&roll sportág egyik legnívósabb és legsikeresebb egyesülete a ROCK&MAGIC Sportegyesület (FB oldal, weboldal), így külön öröm és megtiszteltetés volt számomra, hogy a versenyzők közül egy csapatnak és 2 párosnak a ruhájára festhettem.

A festések során textil és bőr festéket használtam, így az anyagok rugalmassága is megmaradt.

Íme a képek:

 

 

1. A Girls nagyformációban versenyző Party Girls tánca a Money Heist, A nagy pénzrablás című film világa köré épült, így ennek megfelelően a híressé vált Dalí álarc sem maradhatott le a ruháról, ami a hátukra került.12 darab ugyanolyan kép festését készítettem el.

A ruhák hátulról:

 

 

 

És a lányokkal együtt, előről. :)

 

 

A ruhák tervezte és kövezte: Mészáros Nikolett, kivitelezte: Makács Emőke - Fantasy táncruha

 

 

2. A párosok közül Children kategóriában indult Bence és Leona, akiknek a témája az Aladdin c. rajzfilm köré épült, így ennek megfelelően készült a festés is. Leona nadrágjárára Jázmin hercegnő tigrise, Rajah került. A ruha anyaga organza, így a festés több szempontból is kihívás volt, de megoldottam. :)

 

Előről a tigris festve így néz ki: (hátul pedig hátsó nézetben van, de arról sajnos nem készült külön kép)

 

 

 

Bence mellényére előre Aladdin kedves, szeretnivaló hű társa, Abu került, hátulra pedig a Lámpás. A mellény anyaga a műbőrhöz hasonló. A festés során, a Lámpásnál külön csillámporos festéket és plussz csillámport is használtam.

 

 

 

 

A ruhák felvéve:

 

 

A ruhákat tervezte és kövezte: Mészáros Nikolett.

 

 

 

3. A másik páros, akiknek festett ruha készült, a Step by Dance és a Rock&Magic egyesület vegyespárosa, Linda és Zsombor, akik már felnőtt kategóriában, a Couple Dance Showban versenyznek, témájuk Tarzan és Jane, így dzsungeles téma köré épült a festés is. Linda ruhájának felsőrészére és a szoknyarészére indák, míg Zsombor felsőjére elől és hátul is dzsungel részlet került, szintén csillámporos aranyfesték használatával.

 

A ruhák előről:

 

 

És hátulról:

 

 

 

Felvéve (még kövezés előtt):

 

 

Linda ruháját Benke Brigitta, míg Zsomborét, Mészáros Nikolett tervezte.

Kövezés:Mészáros Nikolett, varrás: Makács Emőke - Fantasy táncruha

 

 

A ruhákat a Rock&Magic egyesült Youtube csatornáján, tánc közben is meg lehet tekinteni itt. Vigyázat, a videók függőséget okozhatnak! :)

 

 

 

Webáruház készítés