Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
3
9
7
6
9

Blogbejegyzések, érdekességek

A hazai akrobatikus rock&roll sportág egyik legnívósabb és legsikeresebb egyesülete a ROCK&MAGIC Sportegyesület (FB oldal, weboldal), így külön öröm és megtiszteltetés volt számomra, hogy a versenyzők közül egy csapatnak és 2 párosnak a ruhájára festhettem.

A festések során textil és bőr festéket használtam, így az anyagok rugalmassága is megmaradt.

Íme a képek:

 

 

Az "Arcélek, útszélek" című filmben hangzik el az a mondat, hogy "A művészet arra való, hogy meglepje a közönséget." 

Lizzie Campbell a műveivel pontosan ezt tette Velem, meglepett. És a lehető legjobb értelemben. (Többek között) Festményeket alkot újra mégpedig süthető gyurmából (polymer clay), egy csipetnyi humorral fűszerezve.

Szeretem, amikor valaki valami egészen újat alkot, és meglepő eredményt hoz létre. A művésznő egészen pontosan ezt tette. :)

BEo-Art Design megálmodója és létrehozójaként igyekszem csak olyan termékeket ajánlani, amiket én is kipróbáltam, és esetleg egy-egy munkám során fel is használtam.

Több helyen láttam, és ki is próbáltam, hogy akrillal is lehet pólót festeni, de tény és való, hogy sokkal keményebbre szárad, mintha a ténylegesen erre kifejlesztett textilfestékekkel dolgozunk.

Festhetünk bármit, ami textil, legyen szó pólóról, párnahuzatról, vagy éppen textil táskáról, vagy éppen farmernadrágról. Képzeletünknek semmi nem szabhat határt, pillanatok alatt egyedi dolgokat készíthetünk vele.

Íme néhány példa a saját alkotásaimból.

Amennyit adnak érte…. mondhatnánk….. :) De mi van a tényleges értékével? Azzal az összeggel, ami manifesztálódik? Amit konkrét tényekkel tudnak alátámasztani?

A kézművesek anyagköltsége, a rezsiköltsége (esetleg műhely fenntartása, de ide sorolható a vállalkozás üzemeltetése is), és a munkadíja. És akkor hol marad a profit? Ami még természetesen mindezen felül van… Ezek a tény,-és számszerű költségek. De Ők mit is adnak ezért cserébe?

Próbáltam számszerűsíteni a költségeket, viszont teljesen fölösleges, mert egyrészt előttem már többen megtették, másrészt pedig minden kézműves szakma más-más anyagokkal, költségekkel dolgozik, így nagyon nehéz lenne általánosítani.

Viszont, ami pluszt beletesz egy kézműves, az mindenkire egységesen jellemző. Mik is ezek?

Mit jelent az "Online élményfestés" és mit jelent a hozzá tartozó "szett"?
- Az ONLINE azt jelenti, hogy a képek megfestéséhez készült videófelvétel interneten keresztül hozzáférhető, így Bárki otthon, a saját tempójában tudja a képet elkészíteni. A felvételeknél törekedtünk arra, hogy mindent pontosan elmagyarázzunk, mutassunk. A felvétel bármikor megállítható, mennyiségi korlátozás nincs rá, így többször is visszanézhető. Tavasszal már óriási sikerrel debütáltak, a visszajelzések egytől-egyig pozitívak voltak. ❤️
- Jelenleg közel 50 kép közül lehet választani, ez folyamatosan bővül. A lista nem korlátozódik csak akril festményekre, hiszen elérhető strukatúrpasztás, akvarell, és JELENLEG CSAK KIZÁRÓLAG NÁLUNK (❗️) kávéval (igen, jól olvastad, KÁVÉval ☕️) festett kép is.
A teljesség igénye nélkül:

Hogy mi a különbség egy online élményfestés és egy szám szerinti kifestő között, azon kívül, hogy az egyik képet videós segítséggel a másikat pedig számozott színekkel készítjük? Hogy kell elképzelni az egyiket, és hogy a másikat? Vajon van különbség az elkészült képek között?

Ennek jártam utána úgy, hogy egy fénykép alapján elkészítettem a festés mindkét verzióját. A tapasztalataimat ebben a bejegyzésben igyekeztem összegyűjteni, megosztani.

Webáruház készítés